Κατηγορίες
Your Cart

Lavish Care Men

Η ελληνική εταιρία Lavish Care Men, με έδρα της  τη Θεσσαλονίκη και με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο της Αισθητικής & της Ομορφιάς, διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου  άνδρα.


Η Lavish Care Men έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιες Εκθέσεις Καλλυντικών και έχει βραβευτεί το 2016, κάνοντας τη να ξεχωρίσει ανάμεσα στα Top European Cosmetic Brands. Η εταιρία, αναγνωρίζοντας τις ταχύτατες αλλαγές στις τάσεις της μόδας και της αγοράς, επενδύει συστηματικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που θα ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Σε συνεργασία με μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, διεξάγει εκτενείς ελέγχους και δοκιμές στα προϊόντα της ώστε να δρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σκοπός της εταιρίας είναι τα προϊόντα να εναρμονίζονται με τα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή στο χώρο της ομορφιάς.
 
Μοναδικά προϊόντα για τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει!
 
Τα προϊόντα Lavish Care Men είναι μια εξελιγμένη σειρά προϊόντων που συνδυάζουν την τεχνολογική υπεροχή με την καλλιτεχνική-vintage προσέγγιση.
Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και άλλα επιβλαβή στοιχεία κατάλληλα για κάθε τύπο τρίχας και δέρματος.
Επίσης, η εταιρεία έχει λανσάρει μια μοναδική, ασφαλή και εξιδεικευμένη σειρά προϊόντων για παιδιά με προϊόντα styling μαλλιών. 
 
Ειδικά  σχεδιασμένα για τους juniors φίλους μας με άψογο στυλ!
 
Δείτε τα προϊόντα Lavish Care Men.

Cookies - Ενημέρωση
Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Συνεχίζοντας, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε. | Πολιτική Απορρήτου |