Κατηγορίες
Your Cart

About Us

To Lovehim.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, το φυσικό κατάστημα του οποίου βρίσκεται στην Ζαπείου 5, ΤΚ 56429, με ΑΦΜ 101395092 και ΓΕΜΗ:164644306000, τηλ επικοινωνίας: 6940551458 και θα αναφέρεται ως εξής, ΕΤΑΙΡΙΑ.

Στόχος του ηλεκτρονικού
καταστήματος lovehim.gr είναι να φιλοξενήσει διαδικτυακά κορυφαίες μάρκες καλλυντικών με εξειδικευμένα προϊόντα ανδρικής περιποίησης, αναδεικνύοντας το προσωπικό στυλ και τη γοητεία του σύγχρονου άνδρα. Η επιλογή των φιλοξενούμενων εταιρειών έχει γίνει μετά από επισκέψεις και έρευνα σε παγκόσμιες εκθέσεις καλλυντικών με στόχο το συνδυασμό της αποτελεσματικής σύνθεσης προϊόντος, της προσιτής τιμής και των μοναδικών αρωμάτων τους.

Είναι λοιπόν η σειρά του άνδρα να έχει τη δική του ρουτίνα περιποίησης!

Η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων φροντίδας προσώπου όπως προϊόντα για το ξύρισμα και τα γένια καθώς και προϊόντα μαλλιών και σώματος. Η ποιότητα των προϊόντων πλαισιώνεται από την υψηλής αισθητικής συσκευασία που ταιριάζει σε κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει, να περιποιηθεί και να αγαπήσει τον εαυτό του.

Διερεύνησε το διαδικτυακό μας κατάστημα και βρες προϊόντα περιποίησης που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα σου και απογειώνουν το στυλ σου!

Μικρές προσθήκες προϊόντων αξεσουάρ έχουν γίνει στην γκάμα με μοναδικό στόχο την ολοκλήρωση του προσωπικού στυλ σε όλα τα επίπεδα. Η ενότητα με τις προτάσεις δώρων είναι μεγάλη και σου δίνουν την επιλογή να συνδυάσεις προϊόντα σε πακέτα δώρου σε μια εντυπωσιακή συσκευασία. Κάνε λοιπόν δώρο στον αγαπημένο σου ένα μοναδικό σετ προϊόντων δείχνοντας του την αγάπη σου!
 
Cookies - Ενημέρωση
Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Συνεχίζοντας, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε. | Πολιτική Απορρήτου |