Κατηγορίες
Your Cart

Hawkins and Brimble

Η Hawkins & Brimble είναι ένα νέο brand το οποίο βασίζεται στο κλασικό Βρετανικό στυλ ανδρικής περιποίησης. Σχεδιάζοντας επιδέξια τη σύνθεση των προϊόντων έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει τον τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα. Τα H&B κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και η εξειδικευμένη σύνθεσή τους αποτελείται από απλά, φυσικά συστατικά, επιτυγχάνοντας έτσι ασυναγώνιστα αποτελέσματα στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας. Η Hawkins & Brimble είναι κάτι περισσότερο από μία συλλογή από προϊόντα περιποίηση, καθώς αναβιώνει τις παραδοσιακές διαδικασίες περιποίησης προσαρμοσμένες στο σύγχρονο άνδρα που θέλει να νιώθει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.


Αυθεντικά προϊόντα που απευθύνονται σε όλους τους άνδρες!

Η μοναδική συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα ξυρίσματος και φροντίδας της επιδερμίδας, καθώς και περιποίησης μαλλιών και γενειάδας. Το ντελικάτο και λεπτό άρωμα από Elemi και Ginseng, χαρίζει φρεσκάδα και αίσθημα καθαριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η H&B έχει δημιουργηθεί για τον απαιτητικό άνδρα που ξέρει τι θέλει και πως να το διεκδικήσει.
 

Συστατικά από όλο τον κόσμο:

Έλαιο Argan, Βούτυρο κακάο, Αμυγδαλέλαιο, Αλόη, Έλαιο ρόδου Tsubaki, Καστορέλαιο και Ελαιόλαδο είναι μερικά από τα φυσικά και γεμάτα οφέλη συστατικά που περιέχουν οι αποτελεσματικές φόρμουλες της σειράς προϊόντων.
 

Η σειρά H&B είναι κατάλληλη για χορτοφάγους, δεν περιέχει parabens, χρωστικά, SLS/SLES, ορυκτέλαια και δεν δοκιμάζεται σε ζώα.


Δείτε τα προϊόντα Hawkins and Brimble.

Cookies - Ενημέρωση
Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Συνεχίζοντας, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε. | Πολιτική Απορρήτου |