Κατηγορίες
Your Cart

Health & Beauty

Health & Beauty

Αλόη με τσάι και λουϊζα για άρτια  αποτοξίνωση του οργανισμού.  Περιέχει φυσικό εκχύλισμα και καθόλου χρωστική προσθήκη, με αποτέλεσμα ο χυμός να διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η αλόη  μαζί με τις αποξινωτικές ιδιότητες που έχει το τ..
17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Αλόη με γεύση λεμόνι που περιέχει φυσικό εκχύλισμα και χωρίς χρωστική προσθήκη, με αποτέλεσμα ο χυμός να διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η αλόη, ενώ σε αυτές προστίθενται και εκείνες του λεμονιού. Δράση:  Ανοσοποιητικό, Αποτοξίνωση, Δυσκοι..
17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Συνδυάζοντας την αλόη με τη μαστίχα Χίου και τις αντίστοιχες δράσεις της,  με φυσικό εκχύλισμα και όχι με χρωστική προσθήκη, ο χυμός διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η αλόη, ενώ σε αυτές προστίθενται και εκείνες της μαστίχας. Βοηθάει στην πρόληψη, αποκατάσταση..
17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Αλόη με γεύση πορτοκάλι που περιέχει φυσικό εκχύλισμα και χωρίς χρωστική προσθήκη, με αποτέλεσμα ο χυμός να διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η αλόη, ενώ σε αυτές προστίθενται και εκείνες του πορτοκαλιού. Δράση:  Ανοσοποιητικό, Αποτοξίνωση, Αρθρώ..
17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Συνδυάζοντας την αλόη με το φραγκοστάφυλο, με φυσικό εκχύλισμα και όχι με χρωστική προσθήκη, ο χυμός διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η αλόη, ενώ σε αυτές προστίθενται και εκείνες του φραγκοστάφυλου. Το φραγκοστάφυλο θεωρείται ότι ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, έ..
17.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Cookies - Ενημέρωση
Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Συνεχίζοντας, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε. | Πολιτική Απορρήτου |